Aktuelt

2018-09-25

Influensavaksinen har kommet!

Pris: kr. 225,-

Vaksinen anbefales til alle i risikogruppe, se mer informasjon under “vaksinasjon“.

 

Registrering av  barn i eportal:

Vi ber om at det lages egen profil på deres barn slik at alle henvendelser, timebestillinger og reseptbestillinger kommer i barnets journal og ikke foreldres journal.

  • Gå på SELVBETJENING på askerlegene.no.
  • Husk du må bruke BARNETS personnummer!
  • En av foresattes mobilnummer være registrert i barnets journal. Det er denne mobilen som får engangskoden.
  • Mobilen kan ikke være sperret for telefonsalg da tjenesten koster kr 1,-
  • Dersom barnet ikke har en e-portalkonto må dette opprettes først. Dette gjøres på askerlegene.no Får du problemer ring resepsjonen på tlf. 66753730.
  • Det kommer en  engangskode til foresattes mobil. Bruk denne for videre pålogging.
  • Nå er du inne i HOVEDMENYEN i barnets e-portal. Her kan du bestille timer, resepter, seende beskjed til sekretær (RESEPSJON) og lese mail fra legen.
  • Dersom du ønsker å sende mail (e-konsultasjon) direkte til legen må du først trykke LOG UT. Det kommer da opp et nytt bilde der du trykker LOG INN med BANK ID. Da kommer det opp et bilde hvor det står mobilnummer,  og en fødselsdato (til foresatte). Denne fødselsdatoen må endres til barnets fødselsdato. Deretter kommer Bank- ID koden opp på mobilen som du må godkjenne. Deretter kommer du tilbake til hovedmeny på e-portalen til barnet ditt. Nå kan du sende mail/e-konsultasjon.
  • Husk at prisene for tjenesten er det samme som om du hadde ringt eller vært til konsultasjon med barnet ditt. Frem til barnet er 16 år gammel er dette gratis, med unntak av utstyr, attester etc. som ikke dekkes av det offentlige.
  • Får du problemer ta kontakt med resepsjonen på 66753730 .

2017-09-20

Influensavaksinen har kommet!

Pris for influensavaksine: kr. 225,-

Pris for pneumokokkvaksine: kr. 450,-

Du kan få influensavaksinen enten i forbindelse med konsultasjonstime eller komme innom kontoret i våre åpningstider og få satt vaksinen uten time.

Er du usikker på om du er i risikogruppen, vennligst les anbefalingene her

 

Are Kongshaug sluttet hos Askerlegene 30.06.2017. 

Dr. Agnes Holvik er tilbake i full stilling fra 01.08.2017. Hun vil ha administrasjonsdag hver onsdag, men vil ta imot pasienter som behøver øyeblikkelig hjelp onsdager fra kl. 09.40 og frem til lunsj.

 

Timebestilling på internett

Med vår nye nettside ønsker vi å gjøre det lettere for deg å bestille legetime. Gå til «Selvbetjening» i menyen over og registrer deg for å komme i gang. Du unngår eventuell ventetid på telefon, og kan bestille time selv om vårt sentralbord er stengt.

Det er også mulig å bestille e-resepter gjennom denne løsningen.

VIKTIG: Ved behov for akutt hjelp, sterke smerter, skade eller hvis du bare er i tvil, ta kontakt på telefon 66 75 37 30.

 

2014-08-31

Timebestilling med mobil-App

Med app-en CGM Legetime er det enkelt å bestille både legetime og e-konsultasjon rett fra mobilen.
Appen er kostnadsfri og kan lastes ned fra App Store og Google Play.

For at du skal kunne ta i denne tjenesten må du registrere du deg ved å gå på «Selvbetjening» i menyen over.

ios android

 

VIKTIG: Ved behov for akutt hjelp, sterke smerter, skade eller hvis du bare er i tvil, ta kontakt på telefon 66 75 37 30.